En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


Reobrim el CASAL !!
Al Casal Cultural també anem reprenent part de les activitats, i és per això que us anunciem la reobertura el proper dimecres 1 de juliol.

De moment, per això, amb aquesta situació excepcional, només obrirem la Sala d'Actes, i les activitats que s'hi organitzin quedaran amb aforament limitat.

Entre d'altres mesures, comptem amb una màquina de desinfecció (purificadora de l'aire i antibacteriana) i gel hidroalcohòlic a la vostra disposició que podeu trobar a l'entrada de l'edifici. Us prendran la temperatura a l'accés per la porta, serà d'us obligatori la mascareta i s'haurà de mantenir la distància de seguretat en tot moment.

Queden fora de servei els elements comuns com la premsa i els jocs.
L'horari serà de dilluns a diumenge pels matins de 9 a 13h (caps de setmana obertura a les 10), i per les tardes de dilluns a dissabte de 15 a 19h (el dissabte obertura a les 16).

Recordem fer un ús responsable de les instal·lacions que són de tots.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com